Het idee

Sammy Hovingh

Jaren geleden kreeg ik de vraag, ‘’Zeg, dat mooie doek, zou je dit ook voor mij in de badkamer waterdicht kunnen bouwen? Ik zou wel een hele wand willen van dat mooie kunstwerk.’’ Wat een fantastisch idee, dacht ik toen. Na jarenlang te hebben gewerkt op linnen doeken verdiepte ik mij in het bouwen en maken van wandbekleding die uniek zou zijn voor de klant zelf. Vanwege de waterdichte afwerkingen en na veel intensieve training is het mij eindelijk gelukt iets te creëren waar ik trots op ben! Met belangrijkste doel, de woonomgeving van de klant inspirerend en energiek te maken!

Wij gebruiken diverse materialen. Wat de klant ook in gedachten heeft, in samenspraak kijken hoe wij dit kunnen realiseren. De wandpanelen worden met de hand gemaakt en je kunt kiezen voor een waterdichte afwerking!

Zou je graag een afspraak willen maken of meer informatie willen ontvangen?

Laat dan je gegevens achter dan nemen wij gauw contact met je op!

Ron Roest

Toen wij elkaar ontmoeten en Sammy al druk met haar bedrijf bezig was, werd ik erg geinspireerd om mee te werken aan deze prachtige vorm van kunst! Met mijn achtergrond in de bouw wist ik precies hoe ik invulling kon geven aan dit concept. Zo werden we een krachtig team!

Koen Goor

Mijn interesse werd gewekt toen wij gingen brainstormen over het integreren van technologie in het wandpaneel. Ik vond het inspirerend om daarmee aan de slag te gaan. Programmeren heeft altijd al mijn interesse gehad, maar dit combineren met kunst vond ik helemaal gaaf!